Marţi, 19 martie 2024 - 12:48:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


2016 – anul tinerilor şi al reformei clasei politice


17 februarie 2016

Alegerile din anul 2016 vor constitui punctul de referinţă al schimbării unui mod de a face şi de a înţelege politica, anul în care alegătorii români vor arăta că au atins maturitatea de a cere şi de a alege. În acest an alegătorii nu cer doar schimbarea generaţiilor de oameni politici, ci şi un nou model de relaţionare politică dintre reprezentaţi şi reprezentanţi.

”Mai aproape de oameni, mai aproape de comunităţile locale nu vor mai rămâne doar simple sloganuri rostite în campania electorală. Vor fi fapte, iar cine nu va respecta angajamentele asumate, va fi sancţionat cu respingerea definitivă din calitatea de reprezentant al comunităţii. Pentru că aşteptările alegătorilor sunt mari, iar partidele care nu sunt capabile să se adapteze, să impună criterii de integritate şi performanţă candidaţilor, vor plăti preţul respingerii definitive”, a declarant Ayad Al Hasoon, copreşedimntele TNL Prahova, după întrunirea Biroului Permanent Naţional care a avut loc la Braşov, la finele săptămânii trecute.

Tinerii liberali sunt pregătiţi să îşi asume responsbilităţi şi să contribuie la schimbarea modului de a face politică, pentru că este momentul ca generaţia tânără să fie consultată şi să-şi impună punctele de vedere. Reprezentanţii TNL au anunţat că peste 2000 de tineri liberali doresc să devină vocea generaţiei lor şi, în acest sens, şi-au anunţat intenţia de a candida la alegerile locale. ”În Prahova, avem tineri care si-au exprimat dorinta de a se implica în administraţie. Sunt foarte bine pregătiti din punct de vedere profesional, iar cel mai important lucru este faptul că Partidul Naţional Liberal îi va susţine la alegerile din acest an", a punctat Ayad Al Hasoon.

SURSA: Comunicat PNL Prahova


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro