Marţi, 19 martie 2024 - 4:27:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ponta: Începând cu Iohannis şi terminând cu ultimul cetăţean al acestei ţări, trebuie să ne supunem regulilor Constituţiei


5 octombrie 2016

Fostul premier Victor Ponta spune că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să respecte Constituţia şi legile ţării.

Referindu-se la declaraţiile şefului statului, conform cărora acesta nu va numi, după alegeri, un premier condamnat penal, Ponta a afirmat că, "începând cu domnul Iohannis şi terminând cu ultimul cetăţean al acestei ţări", toţi trebuie "să ne supunem regulilor din Constituţie şi din legi".

"Dacă domnul Iohannis are vreun articol din Constituţie şi din lege care spune că poate să numească portarul de la Sibiu sau, eventual, doamna care i-a falsificat actele pentru casă, să o facă. Dacă nu există o prevedere în Constituţie, domnul Iohannis trebuie să respecte Constituţia şi legile ca şi noi", a precizat Ponta, la Parlament.

Fostul prim-ministru a susţinut că Iohannis "îl plagiază pe Băsescu cu aceleaşi jonglerii".

"Eu l-am mai auzit pe Băsescu spunând chestia asta. Cam de o mie de ori a zis că nu mă desemnează prim-ministru şi m-a desemnat cred că de trei ori. Câţi bani am dat pe ce zicea Băsescu tot atâţia bani dau şi pe Iohannis. (...) În rest, domnul Iohannis, care a învăţat de la Băsescu să le facă dosare penale la adversari, (...) desigur şi aici îl plagiază pe Băsescu. Lui Băsescu acum îi pare rău că le făcea dosare penale la adversari, că i-a venit şi lui rândul. În 2019 o să îi pară rău şi domnului Iohannis", a susţinut Victor Ponta.

xPreşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că nu va desemna pentru funcţia de premier, după alegerile parlamentare din decembrie, o persoană urmărită penal sau condamnată penal.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro