Joi, 25 aprilie 2024 - 8:40:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Victor Ponta îndeamnă la solidarizare cu SMURD pe... Facebook


12 ianuarie 2012

victor-pontaPreşedintele PSD, Victor Ponta, a iniţiat pe contul său de Facebook un demers prin care îi cheamă pe utilizatorii reţelei de socializare să se solidarizeze cu SMURD şi să se împotrivească noii legi a sănătăţii promovate de Traian Băsescu şi Guvern, informează un comunicat remis joi de Biroul de presă al PSD.


„Noua lege a Sănătăţii, forţată de Traian Băsescu, riscă să ducă la desfiinţarea SMURD! Ei vor să distrugă SMURD pentru a face loc clientelei de partid! Nu avem voie să-i lăsăm să distrugă şi puţinele lucruri care mai funcţionează în România!

Avem obligaţia să fim alături de SMURD în aceste momente grele, tot aşa cum, de-a lungul timpului, SMURD a fost întotdeauna alături de noi! Salut toate iniţiativele prin care SMURD este susţinut, inclusiv aici, pe Facebook.

Şi eu mă declar solidar cu SMURD! Pentru că această lege ne priveşte pe fiecare dintre noi, aş vrea ca, împreună, să arătăm că vrem să salvăm SMURD de Legea lui Băsescu! Trebuie reformat sistemul de sănătate, dar asta nu înseamnă distrugerea singurului mecanism care funcţionează bine în el!”, scrie liderul PSD pe contul său de Facebook.  Liderul PSD le-a propus utilizatorilor Facebook să îşi schimbe pozele de profil cu un mesaj de solidarizare cu SMURD.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro