Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:11:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Partidul Reformator susţine PSD! Filiala Prahova îşi anunţă sprijinul pentru candidatura la Primărie a lui Cristian Ganea


31 iulie 2018

Partidul Reformator, o formaţiune apărută pe scena politică de aproximativ jumătate de an,  sprijină necondiţionat Partidul Social Democrat.  Decizia a fost luată de Biroul Permanent Naţional al Partidului şi validată de preşedinţii organizaţiilor judeţene.

Liderul national al Partidului Reformator. doctorul Dan Claudiu Tănăsescu a anunţat că va semna un protocol de colaborare cu PSD, sprininind reformele demarate de formaţiunea politică aflată la guvernare.

Prezent la şedinţa desfăşurată în weekend, Adrian Teodorescu,preşedintele PR Prahova, a anunţat că la nivel de Ploieşti, partidul pe care îl conduce va sprijini NUMAI candidatura lui Cristian Ganea, la postul de primar al municipiului, nedorind să negocieze cu nicio altă formaţiune politică.

Mai mult, Teodorescu a anunţat că în Prahova negociază pentru atragerea în partid a unui fost ministru şi a mai multor foşti senatori şi deputaţi, din legislaturile trecute.

Liderii Partidului Reformator au explicat că decizia luată nu este surprinzătoare deoarece partidul are o doctrină de centru stânga, fiind exclus o colaborare cu vreun partid de dreapta din cauza divergenţelor de doctrină.

Partidul Reformator a fost înfiinţat în octombrie 2017, de către fostul senator Dan Claudiu Tănăsescu, devenind cunoscut în momentul în care a fost exclus din PRM de către Corneliu Vadim Tudor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro