Vineri, 29 martie 2024 - 11:30:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Protest împotriva pomenilor electorale


17 noiembrie 2012

Deputatul Mihai Apostolache, candidat pentru un nou mandat în Colegiul  5-Văleni de Munte, a criticat modul în care abordează campania electorală contracandidatul său direct, proaspătul liberal Sorin Teju.

Parlamentarul PDL a anunţat că a depus o sesizare la Poliţie, dar nu a primit niciun răspuns, ba mai mult poliţiştii de la Măneciu l-au anunţat că-l vor chema pentru audieri.

“Am fost la Poliţia din Măneciu, iar angajaţii de acolo au dat zeci de telefoane înainte de a-mi primi plângerea. M-au anunţat că mă vor chema pentru audieri. Eu reclamam o masă electorală şi mi se părea normal ca agenţii să se deplaseze pentru a-i prinde pe organizatori în flagrant.”, a spus Mihai Apostolache, într-o conferinţă de presă.

Potrivit lui Apostolache, contracandidatul său a anunţat că “obiectivul său în această campanie electorală este să ofere mese sociale pentru tot oraşul Văleni de Munte”.

Deputatul este nemulţumit şi de modul în care poliţiştii sunt implicaţi în campania electorală. “Am depus plângere la Poliţie şi am sesizat aceeaşi problemă şi la 112. Cred că după 23 de ani de la Revoluţie a venit timpul să avem o campanie electorală bazată pe idei şi pe proiecte, nu pe şpăguţe electorale şi pe ameninţări. Duminică am împărţit în Văleni sacoşe electorale care conţineau un calendar, un pix, o brichetă şi o scrumieră. Am oferit materialele noastre electorale la vedere în zona pieţei. Le-au căutat oamenilor în sacoşe, doar , doar o fi ceva care încalcă legea.”, a mai declarat Apostolache, care a făcut un apel către politicieni să înceteze campania electorală bazată pe mese sociale.

“Sunt parlamentar al României şi cer tuturor candidaţilor să respecte legile acestei ţări. Ameninţările şi pomenile electorale nu fac cinste celor care vor să ajungă în viitorul Parlament. Noi suntem acolo ca să facem legi, nu ca să le încălcăm ”, a mai spus deputatul PDL în conferinţa de presă.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro