Sâmbătă, 6 iunie 2020 - 11:13:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Alianţă politică bombă în România


2 noiembrie 2012

Mâine, pe piaţa politicii dâmboviţene va apărea o inedită alianţă,între cel mai mare partid din România,Partidul Social Democrat, PSD, condus de premierul Victor Ponta şi singura organizaţie care îi reprezintă pr rromi în Parlament, Partida Romilor-ProEuropa, al cărui lider este deputatul Nicolae Păun.

Astfel, la Palatul Parlamentului cele două formaţiuni politice vor semna protocolul de colaborare şi susţinere la alegerile parlamentare din 9 decembrie, dar şi un acord de implementare a unor programe destinate etniei rrome.

”Practic, Partida Romilor revine la o mai veche colaborare cu cei de la PSD. Scopul acestei colaborări este în special de putea implementa cu ajutorul Guvernului, a unor programe speciale pentru etnia rromă, nu numai cea din ţară ci şi pentru cea din Diaspora. Vorbesc aici despre înfiinţarea unui liceu al rromilor, despre programe de educaţie şi nu numai. Rromii îi vor susţine pe candidaţii USL la alegerile parlamentare şi reciproc. Sper să avem o colaborare bună, nu aşa cum am avut cu fosta guvernare care ne-a dat doar promisiuni”, ne-a declarat liderul rromilor deputatul Nicolae Păun


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(523 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:

 
avatar ion din Romania 0  

Dle Ponta, dezamagiti din ce in ce mai mult. O sa faceti licee pe criterii etnice ?????? O sa faceti facultati pe criterii etnice????? Nu acesta este viitorul. Ar trebui sa promovati principii pentru mileniul trei. Viitorul este al celor care nu se izoleaza pe criterii etnice. Viitorul este al celor care promoveaza Omul de valoare , indiferent de etnie. Incercati sa va ridicati la nivelul celui care a fost Nicolae Titulescu , asa cum vi se spune, noul Titulescu. Vrem urile sunt complicate , dar daca sunteti- unde sunteti, faceti ce trebuie pentru anul 2012/2013 fiti mai ferm. la buna vedere.

(28 noiembrie 2012 02:02:03)


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 5 iunie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro