Marţi, 19 martie 2024 - 11:02:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Alianţă politică bombă în România


2 noiembrie 2012

Mâine, pe piaţa politicii dâmboviţene va apărea o inedită alianţă,între cel mai mare partid din România,Partidul Social Democrat, PSD, condus de premierul Victor Ponta şi singura organizaţie care îi reprezintă pr rromi în Parlament, Partida Romilor-ProEuropa, al cărui lider este deputatul Nicolae Păun.

Astfel, la Palatul Parlamentului cele două formaţiuni politice vor semna protocolul de colaborare şi susţinere la alegerile parlamentare din 9 decembrie, dar şi un acord de implementare a unor programe destinate etniei rrome.

”Practic, Partida Romilor revine la o mai veche colaborare cu cei de la PSD. Scopul acestei colaborări este în special de putea implementa cu ajutorul Guvernului, a unor programe speciale pentru etnia rromă, nu numai cea din ţară ci şi pentru cea din Diaspora. Vorbesc aici despre înfiinţarea unui liceu al rromilor, despre programe de educaţie şi nu numai. Rromii îi vor susţine pe candidaţii USL la alegerile parlamentare şi reciproc. Sper să avem o colaborare bună, nu aşa cum am avut cu fosta guvernare care ne-a dat doar promisiuni”, ne-a declarat liderul rromilor deputatul Nicolae Păun


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro