Joi, 18 aprilie 2024 - 8:18:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Udrea: Nu va fi Traian Băsescu prim-ministru în mandatul meu de preşedinte


9 septembrie 2014

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni seară, la Suceava, că dacă va ajunge preşedinte al României nu-l va nominaliza premier pe Traian Băsescu şi că va trebui format un guvern cu oameni din viitoarea majoritate parlamentară.

Întrebată, într-o conferinţă de presă organizată în Cetatea de Scaun a Sucevei, dacă îl va nominaliza pe Traian Băsescu pentru funcţia de prim-ministru dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, Elena Udrea a spus că nu, în primul rând pentru că Traian Băsescu nu-şi doreşte să rămână în zona administraţiei.

"Nu va fi Traian Băsescu prim-ministru în mandatul meu de preşedinte, în primul rând pentru că Traian Băsescu a spus clar că nu va rămâne în zona administraţiei, deci nu-şi doreşte să fie prim-ministru. În al doilea rând, pentru că eu cred că România intră într-o etapă nouă, în care trebuie să formăm un guvern cu oameni din viitoarea majoritate parlamentară. Eu sunt convinsă că în viitoarea majoritate parlamentară sunt oameni care pot ocupa funcţia. În opinia mea şi în opinia multora, Traian Băsescu ar putea să fie un prim-ministru foarte bun pentru că are o experienţă de zece ani în administraţie, dar cred că viitoarea majoritate va putea să dea un prim-ministru bun", a declarat Elena Udrea.

Liderul PMP a explicat că viitoarea majoritate parlamentară va fi formată din toţi oamenii de bună-credinţă din Parlament.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro