Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:26:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Roberta Anastase demisionează doar la cererea colegilor de partid


8 martie 2012

roberta1Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat că numai colegii ei din PDL pot să-i ceară demisia din această funcţie, pentru că prin susţinerea lor a venit la conducerea Parlamentului.

"Facem constant apel la Opoziţie să avem un dialog pe teme reale, care ţin de interesul românilor, iar pe agenda Parlamentului sunt lucruri extraordinar de importante, tratatul fiscal, toate legile care sunt în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare pe care îl avem stabilit cu UE, legislaţia electorală, sunt subiecte care îi interesează pe români", a spus Anastase.

În opinia sa, există semnale că membri ai Opoziţiei doresc să revină la lucrările Parlamentului.

"Cei doi lideri ai Opoziţiei trebuie să renunţe la soluţia pumnului în gură iar noi avem toată disponibilitatea pentru dialog. Sunt mulţi parlamentari din Opoziţie care îşi doresc să revină în Parlament. Nici subiectul cu indemnizaţiile parlamentarilor, acea dispoziţie dată de liderii USL, nu a fost respectată de parlamentarii din propriile grupuri. Cred că toate semnalele venite din interiorul celor două grupuri sunt în sensul revenirii lor în Parlament", a afirmat Anastase.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro