Miercuri, 27 septembrie 2023 - 5:32:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Elena Udrea vinde tot în campanie


23 octombrie 2014

Elena Udrea a declarat, miercuri, într-un interviu pentru gândul.info că şi-a vândut zilele trecute ultima casă pentru că avea nevoie de bani. Udrea mai spune că acum nu mai are nicio casă, nu ca alţii şase sau şapte, făcând referire la Klaus Iohannis.

Ea spune că a vândut "cam tot" pentru a avea bani de investit în agricultură şi turism.

"Am vândut şi ultima casă pe care o mai aveam, am vândut-o alaltăieri, că aveam nevoie de bani, deci în momentul asta nu mai am nicio casă. Adică nu mai am nicio casă, nu am 7 case. Ca să vedeţi că lucrurile sunt judecate după mituri, din 14 candidaţi eu sunt pe locul 10 ca avere, alţii au 6 case, 7 case", a afirmat Udrea.

Ea a spus că a avut bani din partajul în urma divorţului şi din vânzarea de imobile şi i-a investit în agricultură şi turism, confirmând că a avut 1.383.190 euro, a investit 1.170.000 euro şi i-au rămas aproximativ 200.000 euro.

"Sumele le pot justifica pe toate, sunt fie bani din partaj, fie sume din vânzări de imobile, deci, am vândut, aşa cum am spus la începutul anului cam tot din dorinţa de a investi banii în agricultură, în turism, om vedea dacă merge, dacă nu merge", a adăugat Udrea.

Invitată la "Se întâmplă în România", Elena Cristian, redactor şef Income Magazine, s-a arătat "impresionată" că doamna Udrea nu are casă, arătând că ar trebui să fie lansată o campanie măcar pentru obţinerea "unei cămăruţe pentru pantofiori şi gentuţe".


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 septembrie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro