Joi, 28 mai 2020 - 2:42:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Dragnea, despre suspendarea lui Băsescu


23 august 2014

O posibilă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu în acest moment ”nu este foarte simplu” de realizat şi nu reprezintă o prioritate, el adăugând că speranţa este în încheierea "regimului Băsescu" în urma alegerilor prezidenţiale din noiembrie, a declarat, vineri, la Suceava, vicepremierul Liviu Dragnea.

”Noi de fapt constatăm că Traian Băsescu nici măcar nu mai mimează că a respectat Constituţia, nu mai ţine cont de nimic şi o încalcă cu brutalitate. Sigur, se poate analiza posibilitatea suspendării lui Traian Băsescu, dar dacă începem să discutăm în mod serios de proceduri, de termene şi de posibilitatea ducerii la bun sfârşit a acestei operaţiuni nu este foarte simplu. O să vedem ce face în continuare”, a spus Dragnea.

El a adăugat că posibilitatea încheierii regimului Băsescu este la alegerile prezidenţiale din noiembrie şi depinde de votul cetăţenilor.

”Vom scăpa cu siguranţă, sper, pe 16 noiembrie, noaptea, dacă nu cumva, Doamne fereşte, câştigă una din clonele lui. Toate sunt clone, mai mult sau mai puţin reuşite, Iohannis, Macovei, Udrea, care vor să continue regimul Băsescu. Şi eu şi multe milioane de români sperăm ca acest regim să se încheie (…) O putem face foarte serios şi temeinic prin votul nostru din 2 şi 16 noiembrie”, a spus Dragnea.

Totodată, Dragnea a afirmat că Traian Băsescu este directorul de campanie electorală al Elenei Udrea, iar dacă îşi va declara oficial această funcţie, va negocia cu acesta prezenţa în talk show-urile televizate dacă va intra în turul doi candidatul PMP.

”Eu nu-l jignesc. Aşa cum e el, eu îi respect capabilităţile şi capacităţile. Este directorul de campanie al doamnei Elena Udrea. Nu s-au ascuns, au făcut public acest lucru, au avut prima analiză de campanie, doamna Udrea spunea, trei ore, pe programul de candidat. Probabil că au stabilit şi liniile importante în campania electorală. Traian Băsescu are experienţă în campanii electorale şi poate fi un director de campanie eficient. Cred că ar trebui să fie foarte speriat Klaus Iohannis pe chestia asta”, a spus Dragnea.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(229 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 mai 2020
Autentificare
stiriactuale.ro