Marţi, 19 martie 2024 - 8:47:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Roberta Anastase nu crede că Antonescu va fi preşedintele României


6 februarie 2013

Fosta şefă a Camerei Deputaţilor  Roberta Anastase a declarat la România TV că, potrivit zvonurilor, sunt oameni în USL care nu îl văd pe Crin Antonescu candidatul alianţei la preşedinţia României.

Opoziţia nu îi dă nicio şansă lui Crin Antonescu în lupta pentru Cotroceni. Dacă Elena Udrea se îndoieşte că USL l-ar mai susţine pe liderul PNL, Roberta Anastase a vorbit la România TV despre bârfele de pe holurile Parlamentului: "Toată lumea ştie că nu Antonescu va fi preşedinte", a declarat aceasta.

"O majoritate importantă din cadrul USL, şi aici nu fac diferenţa dintre PSD şi PNL, vorbeşte la modul serios despre faptul că Antonescu nu poate fi preşedinte. Când a fost la Cotroceni, a avut o şansă. Apoi a avut cea mai drastică cădere în sondaje", a declarat deputatul de Prahova. 

"Domnului Antonescu îi dă ceva de făcut legat de viitoarele atribuţii ale preşedintelui pentru a-l linişti şi a nu-i da impresia că se încearcă să i se ia candidatura, dar votul va fi într-o comisie în care domnul Antonescu nu va avea mare lucru de făcut" a declarat şi Elena Udrea.

Nici măcar Gigi Becali nu este convins că Antonescu este candidatul la preşedinţie. "Acum două luni v-aş fi spus că nu-l poate bate nimeni pe Antonescu. Cred că Ponta poate fi un adversar redutabil, dar cred şi în frăţia lor. Toate acţiunile şi atitudinea domnului Ponta în scena publică românească şi europeană, toate gesturile lui, tot comportamentul lui şi politic, şi economic m-au făcut să-mi schimb părerea", a adăugat Becali, care a precizat, totuşi, că nu ar trece niciodată la PSD.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro