Joi, 28 martie 2024 - 11:39:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cine s-a oprit la un prânz de taină cu vicepremierul Oprea?


2 martie 2013

Acţiunea de plantare a celor 143 de puieţi de brad şi foioase de la Măgurele i-a obosit peste măsură pe politicienii prezenţi la eveniment.

După ce au rostit discursuri lungi şi pline de povaţă pentru cetăţenii de rând, vicepremierul Oprea, ministrul Bănicioiu, preşedintele Cosma şi senatorul Radu Oprea (n.r. nicio legătură de rudenie cu vicepremierul) s-au urcat în maşinile oficiale şi au plecat în trombă spre Vălenii de Munte.

Ziariştii prezenţi şi-au spus că oficialii din Guvern se grăbeau spre Sinaia unde are loc o reuniune a tinerilor social-democraţi. Când colo, delegaţia de la Bucureşti împreună cu oficialii prahoveni au făcut un popas de o gustare la restaurantul Taverna Romană, aflat pe DN1 A la doar câţiva kilometri de Măgurele.

SUV-urile SPP-ului, cel al CJ Prahova şi Tuaregul senatorului Oprea au zăbovit la restaurant aproape două ore, semn că politicienii obosiseră după atâtea ore de stat în aer liber.

Probabil s-au oprit pentru a pune la punct plantarea celor 1.250.000 de pomişori din cadrul acţiunii „Un pom pentru un erou”, iniţiată de preşedintele Cosma.

 

FOTO: Alex POLICALĂ


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro