Luni, 21 septembrie 2020 - 9:34:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Gigi Becali se mută la Jilava


10 iunie 2013

Perioada de carantină pentru Gigi Becali s-a încheiat. Latifundiarul din Pipera va fi transferat, luni, la penitenciarul Jilava.

 

Gigi Becali ar urma să ajungă, luni, la penitenciarul Jilava, unde îşi va petrece următorii trei ani, după ce a fost condamnat în dosarul transferului ilegal de terenuri cu MApN.

Pe Becali îl aşteaptă zile grele la Jilava, întrucât, învăţat cu luxul în care trăieşte de când a ajuns să se numere printre bogaţii României, va fi nevoit să se adapteze la condiţiile precare din penitenciar.

Acolo sunt şi celule cu 24 de paturi, iar închisoarea poate fi uşor asemănată cu un ghetou. Becali speră însă să-i convingă pe magistraţii să-i întrerupă pedeapsa pentru trei luni, decizia urmând să fie luată pe 17 iunie.

Dacă nu va obţine întreruperea pedepsei, Gigi Becali are totuşi şansa să iasă din penitenciar dacă va fi un deţinut exemplar, regulamentul prevăzând în asemenea cazuri posibilitatea ca o persoană condamnată să beneficieze de 25 de zile de libertate.

La Jilava, Gigi Becali va avea un regim de detenţie semideschis, ceea ce înseamnă că se va putea plimba pe holurile închisorii fără să fie păzit.

Celulele de la Penitenciarul Jilava au 24 de paturi şi câte un televizor la care deţinuţii se pot uita până la ora 22.00, informează România TV.

Apa caldă curge doar de două ori pe săptămână, iar hainele pot fi spălate o dată pe săptămână, la comun cu ceilalţi deţinuţi. Penitenciarul are şi un magazin, însă cumpărăturile nu trebuie să depăşească 375 de lei pe săptămână.

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(64 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Ganea_Primar

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Servicii medicale de calitate la standarde europene

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 15 septembrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro