Miercuri, 2 decembrie 2020 - 2:20:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Partidul Social Democrat salută gestul dr. Ion Luchian de a nu mai candida pe listele PNL


5 noiembrie 2016

Partidul Social Democrat salută gestul doctorului Ion Luchian de a-şi retrage candidatura pentru Parlament. Doctorul Luchian a făcut acest gest, conform propriilor declaraţii, după ce a fost plasat pe listele de candidaturi ale PNL Prahova pe poziţia a 5-a, un loc pe care îl consideră sub meritele sale politice. O poziţie neeligibilă, dar mai ales nemeritată, într-o coadă de listă, după o activitate de o viaţă în rândurile partidului său.

Noi, cei din Partidul Social Democrat, ştim să ne respectăm adversarii politici, atunci când avem în faţă oameni onorabili şi corecţi. Iar dl. Luchian a fost un partener de dialog şi un exemplu de a face politică, inclusiv în cadrul USL, unde a găsit ca parteneri mulţi politicieni de calitate din rândurile PSD Prahova. Îl susţinem, moral desigur, în demersul său pe domnul doctor Ion Luchian, de a reacţiona când este desconsiderat de colegii din partidul pe care l-a şi condus ca preşedinte, într-o vreme când ceilalţi parlamentari dădeau bir cu fugiţii.

Din păcate, trebuie să remarcăm că în PNL, în poziţiile de decizie, sunt din ce în ce mai puţini politicieni adevăraţi, după profilul doctorului Ion Luchian şi constatăm că şi aceştia puţini sunt marginalizaţi. Nu poate fi un motiv de bucurie pentru membrii Partidului Social Democrat eliminarea unor politiceni valoroşi, ci doar de reflecţie şi de regret pentru scăderea ştachetei în ce priveşte calitatea clasei politice, din partea altor partide de pe eşichierul politic.

 

SURSA: Comunicat de presă PSD Prahova


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(432 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Pro Romania- Forta ta in Parlament

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateClinica Roua

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 1 decembrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro