Marţi, 23 aprilie 2024 - 11:23:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Zelenski de Ploieşti


20 martie 2024
ȘTIRI ACTUALE

 

Fără nicio ironie, un actor ploiestean a anunţat că intră în politică.

După modelul faimosului comediant Volodimir Zelenski, ajuns la carma unei ţări care acum este în conflict armat cu una dintre puterile lumii, un altul si care a devenit apreciat la nivel mondial datorită curajului său, de data aceasta un actor din Ploieşti a anunţat intrarea în politică.

George Frîncu, cunoscutul actor ploieştean, se lansează într-o aventură politică, alăturându-se echipei conduse de Mihai Apostolache pentru alegerile locale din 9 iunie.

Absolvent al Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografie „I.L.Caragiale” din Bucureşti, secţia Actorie, Frîncu este şeful Secţiei Teatrul de Revistă Majestic Ploieşti din cadrul Teatrului „Toma Caragiu”.  Prin candidatura sa la Consiliul Local Ploieşti din partea Partidului România în Acţiune, actorul aspiră să aducă o nouă perspectivă şi energie în gestionarea oraşului său natal. Cu sprijinul echipei conduse de Apostolache, Frîncu îşi propune să contribuie la dezvoltarea comunităţii locale şi la îmbunătăţirea calităţii vieţii în Ploieşti.

Candidatul România în Acţiune la funcţia de primar al municipiului Ploiesti este Simona Dolniceanu, directorul SPFL.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro