Joi, 18 aprilie 2024 - 2:54:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Becali face zarvă în PNL fără să facă parte din el


20 octombrie 2012

Preşedintele PNL Bucureşti, Eugen Nicolăescu, a anunţat, vineri, că BPC al partidului a decis să propună Consiliului Naţional Executiv dizolvarea conducerii filialei PNL Sector 1, iar interimatul să fie preluat de către el până la clarificarea situaţiei.

  "Biroul Politic Central face propuneri către Consiliul Naţional Executiv. În acest moment, decizia care s-a luat de către BPC este să schimbe din funcţie preşedintele organizaţiei PNL Sector 1 şi să dizolve Biroul Politic de Sector. Prin vot secret s-a realizat acest lucru, şi tot prin vot s-a propus ca interimatul funcţiei de preşedinte să fie preluat de preşedintele Consiliului de Coordonare pe Bucureşti, în speţă eu, urmând ca, dacă se va vota şi în CNEx, această propunere de schimbare a preşedintelui şi de dizolvarea a Biroului Politic de sector, să se facă nominalizarea de preşedinte interimar, iar eu să vin în CNEx cu propunere de Birou Politic interimar", a declarat Nicolăescu.

El a menţionat că s-a reporşat o "conducere slabă a organizaţiei, o nerespectare întru totul a hotărârilor conducerii centrale a partidului".

"Au fost circa 25 de voturi pentru şi şase împotrivă", a mai spus Nicolăescu.

Anterior, surse politice declarau că Biroul Politic Central al PNL a aprobat, la solicitarea preşedintelui partidului, Crin Antonescu, introducerea pe ordinea de zi a Consiliul Naţional Executiv a propunerii de demitere a conducerii filialei PNL Sector 1, în frunte cu Vlad Moisescu.

Potrivit surselor, conducerea PNL Sector 1 s-ar opune intrării lui George Becali în PNL.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro