Marţi, 16 aprilie 2024 - 6:07:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Determinarea şi convingerile politice ale unui tânăr ploieştean


3 ianuarie 2016

A fi sau a-ţi dori? Spune stop indiferenţei. Prin tine începe schimbarea!

Un an, o lună, o zi... Doar o clipă. Auzim tot mai des expresia: “Ce repede trece timpul...” De acord! Însă, ce facem? La fel de repede trecem şi noi. Am să vă povestesc pe scurt ceea ce am făcut eu...

Înainte de a începe aş dori să mă prezint. Daniel Dumitru mă numesc, sunt absolvent al Facultăţii de Sociologie şi Comunicare din Braşov, Universitatea Transilvania şi am 23 de ani.

Ce am realizat?

Am finalizat prima facultate şi, ca marea majoritate dintre tineri am conştientizat că am nevoie de mai multe sinonime pentru cuvântul “greu”. Da! Căci ar fi puţin spus că mi-a fost greu să realizez cele propuse în anii de facultate. Aşadar, după multe zile muncite şi nopţi nedormite am decis că lipseşte ceva. Acel ceva ce ne priveşte şi ne afectează în mod direct pe toţi tinerii. Cum societatea din România funcţionează într-o proporţie considerabilă datorită doctrinelor de stânga, am decis că este timpul să mă implic politic.

Pentru mine, pentru cei dragi, pentru generaţia mea. Am început prin a mă documenta din diferite surse, precum cărţi, articole online, blog-uri s.a.m.d. În cele din urmă am considerat că cel mai potrivit ar fi să mă alătur Partidului European Socialist (PES) şi Tineretul Social Democrat (TSD). Doresc să menţionez faptul că am fost plăcut surprins de noua viziune a clasei politice din România! Nu doar că îşi doreşte o schimbare, ci progresiv aceasta se adaptează erei moderne. Există însă o singură problemă: noi. Da, pentru că deşi dorinţa lor există în interior, este treaba noastră a cetăţenilor să acţionăm din exterior, să acceptăm şi să ne implicăm.

Observ constant cum suntem atât de prinşi în era consumerismului, creându-ne nişte nevoi false, artificiale încât uităm ceea ce contează cu adevărat pentru noi. Fac apel în special la clasa tânără a României! Vă rog implicaţi-vă pentru că acum este momentul! Se poate şi vom reuşi!

Nu vă mai negaţi acest drept, nu trebuie să mai avem nevoie de tragedii care să ne trezească la realitate! Acum este momentul să credem noi! Indiferenţa şi negarea ne vor trimite fără bilet, în haos. Nu ai nevoie de Facebook să-ţi declari nevoile, le poţi găsi soluţii implicându-te în viaţa politică.

Crede în tine, omule bun! Avem prieteni care deja au copii, familii. Ce vor face pentru ei? Ce vom face pentru noi? Sunt unul dintre voi şi nimic mai mult, de aceea sper şi îmi doresc ca în acest an 2016 să “visăm cu ochii deschişi”, să construim un viitor stabil pentru România. Părinţii, bunicii noştri şi-au acceptat faptele, noi tinerii pe care ni le vom asuma? Un an nou fericit vă doresc! La mulţi ani România!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro