Miercuri, 22 mai 2024 - 5:25:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Europarlamentarul Cristian Preda îl apără pe Raed Arafat


10 ianuarie 2012

Europarlamentarul PDL Cristian Preda i-a luat pe blog apărarea demisionarului, susţinând că Raed Arafat "trebuia încurajat să îmbunătăţească legea sănătăţii, nu invitat să plece din minister", cum a făcut Ioan Oltean, şi că diferenţele de opinie între Traian Băsescu şi Arafat "nu trebuiau accentuate şi judecate partizan".

cristian_preda

"Păcat că nu există şi un soi de SMURD politic! Vreau să spun: un serviciu similar celui creat de Raed Arafat, pentru descarcerarea politicienilor care au nevoie de un ajutor de urgenţă, atunci când devin prizonieri nu ai fiarelor, ci ai ideilor fixe. Raed Arafat trebuia încurajat să îmbunătăţească legea, nu invitat - cum a făcut-o Ioan Oltean - să plece din minister. Diferenţele de opinie relevate de dialogul Băsescu-Arafat nu trebuiau accentuate şi judecate partizan. Când coliziunea nu poate fi evitată, trebuie să salvezi ce e mai important, nu să dai cu toporul!", a scris Cristian Preda pe blogul său.

Europarlamentarul PDL, singurul din partid care a ţinut partea medicului, a arătat că este nevoie, mai mult decât oricând, de moderaţie şi de dialog, iar "atitudinile radicale - de tipul: ori aşa, ori nimic - produc incertitudine instituţională, neîncredere în politicieni şi teamă socială".


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro