Joi, 28 martie 2024 - 12:46:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Elena Udrea: Eu pot să îl bat pe Ponta în turul II al alegerilor prezidenţiale


12 aprilie 2014

Elena Udrea este sigură că ea este candidatul care l-ar putea bate pe Victor Ponta în turul doi al alegerilor prezidenţiale, însă candidatul PMP la alegerile din toamnă va fi stabilit după euroalegerile din 25 mai.

„Eu pot să îl bat pe domnul Ponta în orice alegeri şi în alegerile prezidenţiale. Dacă voi candida sau nu, nu e un moment la care să răspund acum. Deocamdată nu s-a luat această decizie. Decizia despre candidatul pe care Mişcarea Populară îl va susţine o vom lua după alegerile europarlamentare“, a declarat Elena Udrea, la România TV.

 Sub pretextul împlinirii a 13 ani de când Adrian Năstase i-a deschis uşa în politică, numindu-l şef al Corpului de control al Guvernului, premierul Victor Ponta a postat, pe pagina de Facebook, un mesaj în care susţine că după alegerile prezidenţiale de la sfârşitul anului se va retrage din viaţa politică, pentru a se dedica familiei. „În noiembrie, după ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie, mă voi putea declara mulţumit de ce am realizat! Şi atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani“, a scris, vineri, Ponta pe pagina sa de Facebook.

Mesajul transmis vineri pe Facebook de către premierul Ponta, prin care acesta îşi anunţa o posibilă retragere din viaţa politică, nu este crezut de nimeni ca atare, ci e văzut doar ca o stratagemă în lupta sa internă, de partid, cu baronii PSD.

După ce a enumerat patru motive pentru care PSD trebuie să aibă candidat propriu la alegerile prezidenţiale, senatorul Mircea Geoană reduce potenţialii candidaţi la două nume: Victor Ponta şi el.

„Mie nu-mi place să mă autopropun, dar domnul Ponta a făcut o enumerare de potenţiali candidaţi. A spus-o dânsul - şi nu am cum să nu fiu de acord cu preşedintele partidului - că în PSD sunt doi potenţiali candidaţi, domnia sa şi cu mine. Vom decide după 25 mai, vedem ce se întâmplă şi la celelalte partide, va fi o undă de şoc şi la PNL şi pe la PDL. Vom vedea. Luăm o decizie cu toţii cu calm, cu raţiune şi extrem de colegial. Noi nu suntem un partid într-un concurs de frumuseţe între potenţialii candidaţi. Vom lua o decizie cu toţii după 25 mai, cum a spus domnul Ponta“, a spus Geoană, referitor la o posibilă candidatură a sa din partea PSD.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro