Marţi, 19 martie 2024 - 8:51:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Candidat liberal confirmat cu COVID-19, în campanie electorală într-o localitate prahoveană!


1 septembrie 2020

Scene incredibile în oraşul prahovean Urlaţi.

Mai multe persoane din localitate ne-au contactat la redacţie, revoltaţi de faptul că unul dintre candidaţii PNL la un nou mandat de consilier local a distribuit materiale electorale deşi era suspect de infctatre cu coronavirus.

Este vorba despre Lazăr Stan, viceprimarul în funcţie al oraşului, care în prezent este internat la Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Ploieşti.

Oamenii sunt revoltaţi pentru faptul că ancheta epidemiologică nu a fost făcută cum trebuie şi că membrii PNL care au fost cu viceprimarul în campanie electorală prin oraş nu au fost plasaţi în izolare la domiciliu, aşa cum prevăd regulile de împiedicare a răspândirii COVID-19.

"Din păcate, nu toţi concetăţenii noştri realizează gravitatea acestei pandemii care deja a luat proporţii majore, oraşul Urlati situându-se pe primul loc în clasamentul negru al răspândirii Covid-19 în judeţul Prahova.", ne-a spus Costin Bolgiu, candidatul Alianţei Pro Urlaţi la postul de primar al oraşului.

Aşteptăm un punct de vedere al DSP Prahova în legătură cu modul în care ancheta epidemiologică a fost făcută în cazul viceprimarului oraşului Urlaţi, şi câte persoane au fost plasate în izolare la domiciliu în această situaţie.

Oraşul Urlaţi este una dintre cele mai afectate localităţi din Prahova în ceea ce priveşte infectările cu coronavirus, în acest moment. Conform informaţiilor oferite de Prefectura Prahova, 37 de persoane sunt infectate cu COVID-19 în data de 1 septembrie, ceea ce înseamnă o rată de infectare de 3,20 la mia de locuitori.



 

 


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro