Vineri, 29 martie 2024 - 5:31:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Lady Gaga s-a simţit rău la Bucureşti. S-o fi săturat Dumnezeu de blasfemiile ei?


17 august 2012


gagaLady Gaga, care a susţinut joi seara un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, nu s-a simţit foarte bine pe scenă, două ambulanţe sosind imediat după finalul show-ului pentru a-i acorda îngrijiri medicale.


La un moment dat, în timpul concertului, a existat un moment de confesiune din partea artistei. „M-am dus în culise pentru că am vomat şi nu am vrut să vedeţi asta... mi se întâmplă uneori “, a spus Lady Gaga. Acest lucru nu a împiedicat-o, însă, să-şi ducă show-ul până la capăt.
Concertul de la Bucureşti a fost cel de-al doilea pe care Lady Gaga l-a susţinut în Europa în cadrul turneului „The Born This Way Ball “. Cântăreaţa americană a mai concertat la Sofia marţi seară.
Venirea ei în România a ridicat multe obiecţii din partea creştinilor ortodocşi, cei adevăraţi, peste 3000 de oameni semnând o petiţie conform căreia nu accepta venirea artistei în Grădina Maicii Domnului, cum mai este denumită ţara noastră. Comunităţile de creştini s-au împotrivit artistei încă de la început, dar cel mai respins videoclip este cel al piesei “Judas”, acolo unde un actor îl înfăţişează pe Mântuitorul Hristos conducând un motor, îmbrăcat cu o geacă de piele, şi îndrăgostit de personajul jucat de Gaga. Personaj care, culmea!, îl iubeşte pe Iuda, cel care l-a trădat pe Mântuitor.
Să se fi săturat Dumnezeu de blasfemiile ei?


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro