Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:10:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Află totul despre Liga Judeţeană de Darts Prahova.


24 septembrie 2018

A.S.C. Wolf Darts Club Ploieşti, singurul club sportiv din Prahova afiliat la Federaţia Română de Darts, organizează Liga Judeţeană de Darts Prahova.

La startul competiţiei Ligii 1, s-au înscris 8 jucători din Ploieşti. Această ediţie, va avea 4 minisezoane, cu pauză de o saptămână între ele, pauză în care se pot înscrie jucători noi!

Meciurile şi clasamentul ligii sunt afişate atât pe pagina de facebook a clubului fb.com/wolfdartsclub, cât şi pe pagina Federaţiei Române de Darts la adresa http://federatiedarts.ro/ligajudetelor.html?s=14&se=1 . La finalul ediţiei, primii 4 jucători din clasament, vor participa la Finala Ligii Naţionale, câştigătorul acestei competiţii având un loc asigurat în Echipa Naţională a României!

A.S.C. Wolf Darts Club Ploieşti a fost fondat în ianuarie 2018 şi a reprezentat pentru prima oară oraşul nostru la cel mai important festival de Darts din sud-estul Europei ( Romanian Darts Festival ), reuşind să se prezinte cu o echipă de 7 jucători şi 2 jucătoare.

În acest an competiţional, clubul are înscrişi 4 jucători şi o jucătoare în Campionatul Naţional, iar în curând va deschide Academia de Darts Ploieşti pentru copiii cu vârste cuprinse între 12-18 ani

„Dartsul este un sport de familie! Este distractiv, relaxant şi educativ! Aşteptăm cât mai mulţi ploieşteni, băieţi şi fete, domni şi doamne, să vină alături de noi şi să-şi descopere pasiunea pentru darts.” a declarat preşedintele fondator al clubului W.D.C . Ploieşti, Vlad Petre.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro