Joi, 25 aprilie 2024 - 11:29:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Document plin de ameninţări şi de dezinformări trimis de primarul Volosevici către ACS Petrolul 52


8 mai 2021

Primarul Andrei Volosevici a invitat o parte dintre membrii fondatori ai ACS Petrolul 52 la o discuţie pentru a găsi o soluţie pentru continuarea activităţii echipei de fotbal Petrolul Ploieşti.

Interesant este că întâlnirea a fost una pe poziţii de forţă, plină de promisiuni ciudate, iar edilul s-a văzut pus în faţa opoziţiei fostelor glorii are Petrolului. 

Documentul elaborat de municipalitate este unul extrem de ciudat plin de tot felul de inexactităţi, dar şi de greşeli gramaticale, semn că a fost făcut pe repede-înainte, doar aşa, ca să fie scris.

Spre exemplu, varianta 1 impune primirea în club a SC Hale şi Pieţe SA, pe aceeaşi reţetă ca în 2009, semn că imaginaţia apropiaţilor lui Andrei Volosevici este una limitată. Diferenţa faţă de 2009, este că în 2021, Hale şi Pieţe stă destul de greu din punct de vedere financiar. Să susţii că asociatul Hale şi Pieţe va avea drept de veto în orice decizie se va lua în club este o obrăznicie, pentru că atâta timp cât în Statutul clubului există 3 entităţi diferite, fiecare are dreptul la un singur vot. Ceea ce uită reprezentanţii municipalităţii (de fapt apropiaţii primarului Andrei Volosevici) este că locul din Liga 2 este deţinut de actuala asociaţie ACS Petrolul 52, iar la nevoie clubul poate juca sub orice denumire în viitoare ediţie a campionatului. Deci să susţii că fără mărci nu există...viaţă, este o aberaţie. Cel mai probabil se va ajunge la un proces lung şi costisitor pentru ambele părţi, dar s-au mai văzut astfel de exemple în fotbalul românesc.

Ajungem la varianta 2, care continuă obrăznicia din prima propunere. Aici aflăm că ....Veolia nu va mai deţine mărcile din luna iunie 2021 şi că, potrivit Codului Administrativ la licitaţie trebuie să se prezinte minim doi participanţi....Păi, cum poate anticipa cineva în acest moment câţi doritori se vor înscrie la viitoarea licitaţie? Este cumva primarul Volosevici un mic Nostradamus şi ştie el că nu vor exista alte entităţi dornice să închirieze mărcile Petrolul? Şi aici le reamintim apropiaţilor primarului că în acest moment clubul condus de Costel Lazăr se poate înscrie în viitorul campionat, chiar şi în lipsa contractului pentru mărci. Deci ameninţarea cu licitaţia care s-ar putea să nu se poată ţine, bla-bla-bla, este pur şi simplu gratuită! (Şi apropo de limba română....În situaţia de la această variantă membri, se scrie cu un singur i, nu cu doi.....) 

Şiiiiiii, ajungem la varianta 3!  La fel de aberantă, din punctul nostru de vedere, ca şi primele 2. Înfiinţarea unei noi entităţi sportive....afiliată "ASF Prahova"....pai....ASF-ul asta nu există sau poate că este vorba despe filme SF sau cine ştie...Mai aflăm despre...AJF a ....Municipiului Ploieşti!!!!! Aloooo, domnilor, chiar nu puteţi elabora trei fraze scrise corect? 

Iar ultima aberaţie o reprezintă anunţul că noua entitate se va înscrie la Liga a 4 a, conform legislaţiei. Îi informăm pe cei care au elaborat respectivul document că...nu există aşa ceva! Conform regulilor FRF, o entitate nou înfiinţată se înscrie în liga cea mai de jos, iar în acest caz în Prahova vorbim despre Liga C, deci Liga a 7 a! Orice încercare de a sări nişte etape s-ar numi abuz în serviciu şi ar putea fi contestată oricând de adversarii viitoarei entităţi.

(Şi apropo, în urmă cu vreo 2 ani, când se discuta despre o echipă de seniori la CSM Ploieşti, susţinătorii ideii unei noi echipe ţipau ca din gură de şarpe că aşa ceva nu există şi că nu acceptă clonele. Păi acum se poate? Sau ideea era că doar anumite persoane au voie să propună înfiinţarea unei echipe de seniori....)












Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro