Marţi, 25 ianuarie 2022 - 10:02:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Turneu Internaţional de Gimnastica Ritmică, la Ploieşti


27 ianuarie 2015

Cu prilejul împlinirii a şapte ani de la înfiinţare, secţia de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Municipal anunţă organizarea, la Ploieşti, a celei de a VII-a ediţi a Turneului Internaţional FIG „Spring Cup” ce se va desfăşura în perioada 22 – 24 mai 2015 la Sala Olimpia din Ploiesti.

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti este primul şi singurul club din România care deţine acreditarea Federaţiei Internaţionale de Gimnastică pentru acest eveniment competiţional internaţional. În România doar Federaţia Română de Gimnastică Ritmică deţine licenţă FIG pentru „Irina Deleanu Cup”, competiţie ajunsă deja la a XIV-a ediţie şi care se va desfăşura, anul acesta, paralel cu etapa de Cupă Mondială de la Bucureşti, la începutul lunii aprilie.

Licenţa obţinută de CSM Ploieşti pentru “Spring Cup” reprezintă pentru participanţi o garanţie a organizării şi derulării competiţiei, în conformitate cu regulamentul tehnic internaţional în domeniu, unanim acceptat de Federaţiile Internaţionale afiliate la FIG.

Organizatorii competiţiei, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, Federaţia Română de Gimnastică Ritmică şi Primăria Ploieşti au demonstrat, de nenumărate ori până acum, că acest parteneriat este unul de succes – dovadă stând cele opt evenimente naţionale şi patru internaţionale organizate împreună în perioada 2009 – 2014.

Ajuns în prima linie a oraşelor importante ale lumii care susţin sportul de performanţă: Kiev (Ucraina), Calais şi Corbeil-Essones (Franta), Pesaro (Italia), Portimao (Portugalia), Sofia (Bulgaria), Moscova (Rusia), Minsk (Bielorusia), Tokio (Japonia), Ploieştiul este pregătit pentru o competiţie de înaltă ţinută organizatorică, tehnică şi artistică!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(182 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
Top articole
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 ianuarie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro