Marţi, 19 martie 2024 - 10:00:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Test greu pentru Petrolul cu Petrolul 95 şi Legeda Lupilor, Daniel Chiriţă!


23 octombrie 2019

Petrolul Ploieşti a inclus în programul de pregătire săptămânal un test disputat în compania uneia dintre cele mai iubite echipe din fotbalul judeţean: Petrolul 95. Echipa lui Dani Chiriţă a demonstrat că joacă până la ultima suflare şi nu s-a lăsat intimidată de mult mai titraţii adversari.

Meciul s-a  desfăşurat la Baza „Kiru Sport” din Ploieşti, iar fotbaliştii lui Flavius Stoican s-au impus la limită, prin golul marcat de către francezul Guy Gnabouyou, cu doar două minute înainte de fluierul final.

Atacurile echipei de Liga a 2 a Petrolul Ploieşti s-au lovit de tânărul Daniel Chiriţă, un fundaş central impecabil care la 46 de ani a impresionat prin forma fizică şi experienţa. Şi Mihai Niţescu şi-a demonstrat clasa de fin tehnician, stângul său demonstrând că este, la ora actuală, cel mai bun fotbalist din tot campionatul judeţean din Prahova, fotbalist care ar juca lejer la orice echipă de Liga a 2 a şi ar face faţă cu brio chiar şi la Liga 1.



Petrolul 95, o echipa tânără şi de mare perspectivă, antrenată de pe margine de Iulian Cojocaru şi din teren de Daniel Chiriţă este la ora actuală cea mai bună combinaţie realizată în ultimii ani în Prahova.

Petrolul Ploieşti, echipa fanion a ploieştenilor, a dominat jocul, dar a avut probleme la faza de finalizare şi a avut ceva dificultăţi datorită rezistenţei fizice şi psihice a echipei din Liga a 4 a, dornică să demonstreze că este o nucă tare în faţa oricărui adversar.

FC Petrolul: Lungu (60 Apostolachi) – Zaharia, Racu, Manolache, Ţicu – Meza Colli (46 Olaru), Mihăescu (60 Arnăutu) – Munteanu (46 Deac), Marinescu (60 Younes), Ştefănescu (46 Saim Tudor; 70 Trivyzas) – Blănaru (58 Gnabaoyou).


CS Petrolul 95: Roman – Drăgoi, Chiriţă, Nicolae, Bălan – D. Dumitru, O. Costache, Buturugă, Fieraru – M. Niţescu, A. Stancu. Au mai jucat: V. Popescu, I. Pârvu, I. Dumitrescu, B. Roşca, Ed. Bratu, Rîndaşu, Goroneanu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro