Vineri, 26 aprilie 2024 - 5:26:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Schimbare la şefia AJF Dâmboviţa! Urmează Prahova!


16 ianuarie 2021

Schimbare de conducere la AJF Dâmboviţa. După o luptă strânsă, noul preşedinte al fotbalului dâmboviţean este Ciprian Prisăcaru, care şi-a învins contracandidatul cu un scor zdrobitor.  Prisăcaru a obţinut 75 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Ionuţ Iugulescu a primit doar 31 de voturi.

Alegerile la AJF Dâmboviţa au avut loc, în principal, şi din cauza vidului de conducere cauzat de decesul lui Emil Tudor, care era cel mai longeviv conducător de asociaţie judeţeană de fotbal din România în funcţie, fiind ales pentru prima dată preşedinte în Dâmboviţa în anul 1991.

Ciprian Prisăcaru are 39 de ani şi a candidat alături de o echipă nouă, avându-l alături de el şi pe Romică Ciobanu, antrenorul care a reuşit să promoveze Petrolul Ploieşti în Liga a 2 a.

Vânt de schimbare se simte şi la AJF Prahova, gurile rele susţinând că Silviu Crângaşu, actualul preşedinte pierde sprijinul tot mai multor echipe din judeţ (mai ales după ce a pierdut sprijinul politic al PNL Prahova...). Cum alegerile ar trebui organizate în acest an, Crângaşu caută metoda prin care să le amâne cât mai mult timp posibil, mizând probabil pe pandemia de coronavirus şi pe faptul că adunările publice sunt încă interzise. Crângaşu este acuzat că nu a reuşit să atragă niciun fel de sprijin financiar pentru echipele înscrise în competiţiile de fotbal din Prahova, conducătorii plângându-se că este foarte dificil să îşi păstreze jucătorii, mai ales că de aproape un an de zile fotbalul de amatori a fost închis din cauza regulilor anti COVID.


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro