Marţi, 19 martie 2024 - 9:58:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Simona Halep n-a fost primită la parada de 1 decembrie pentru că nu avea invitaţia printată


9 decembrie 2017

Este, de acum, sigur: România este o ţară înapoiată. Cea mai bine cotată jucătoare de tenis a lumii a simţit asta pe propria piele de Ziua Naţională.

Simona Halep nu a fost primită la tribuna oficială ridicată lângă Arcul de Triumf cu ocazia paradei de Ziua Naţională a României, în 1 decembrie, pentru că nu avea invitaţia printată pe hârtie.

Momentul penibil a fost povestit de Ilie Năstase, un alt sportiv de legendă al României care n-a reuşit să vadă parada de la tribuna oficială.

„Pot să să vă spun că Simona a fost invitată oficial de Preşedinţie şi nu s-a dus cu invitaţia scrisă, a transpus-o pe telefon, electronic. S-a dus cu telefonul să arate invitaţia şi i-au zis că nu e valabilă. Nu au primit-o nici pe ea”, a spus Ilie Năstase la postul Antena Stars.

Mentalitatea românilor în ceea ce priveşte dispozitivele electronice inteligente şi potenţialul lor aproape nelimitat de ne uşura viaţa este tratat cu un dezinteres aprig şi o rezistenţă dârză de către aproape toate autorităţile statului.

Documentele prezentate direct de pe smartphone sunt valabile, însă, în ochii multor firme private, cum ar fi companiile aeriene, cinematografele sau de către unii comercianţi. Nu, însă, şi de reprezentanţii înapoiatului stat român, care se zbate încă neputincios în epoca hârtiei.

Tăcerea Simonei Halep în acest caz este lăudabilă. Sportiva născută la Constanţa va încheia anul 2017 pe primul loc în clasamentul mondial. Este pentru prima oară în istorie când o jucătoare de tenis din România reuşeşte să devină lider WTA.

Simona Halep va începe noul sezon în prima zi a anului 2018, la Shenzen, în China. Urmează, apoi, tot în luna ianuarie, prezenţa la primul turneu de Grand Slam al anului: Australian Open.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro