Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 1:49:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Preşedintele din umbră...


31 august 2019

Cea mai animată competiţie în acest an este cu siguranţă Liga a 2a, acolo unde este o luptă aprigă atât pentru promovarea în Liga 1, dar şi pentru a nu retrograda în Liga a 3 a.

De foarte mulţi ani, patronii echipelor optează pentru un preşedinte executiv, care apare oficial în documente, cu sarcini precise, financiare şi de imagine, şi pentru un altul care asigură, din umbră rezultatele şi bunul mers al echipei.

Dacă un personaj apare pe banca tehnică la un singur meci din şase este un semn că acela este un preşedinte....bufon, pus acolo pentru a-şi spăla imaginea negativă, dar rezultatele slabe şi absenţa de la partidele oficiale nu prea pot curăţa percepţia publicului. Nici goana după apariţia în ziare şi la televiziuni nu demonstrează că eşti un conducător bun.

Echipele din Liga a 2 a au început să îşi asigure un conducător neoficial, care merge la FRF pentru a legitima jucătorii, transferă şi vinde anumiţi jucători şi asigură strategia de a face un lot valoros care să reziste în Liga a 2 a.  Aşa s-a ajuns la situaţia în care este mult mai important preşedintele din umbră decât cel oficial.

Nu de alta, dar la finalul turului se va trage linie şi se va stabili care patron a fost mai inspirat în alegerea preşedintelui din umbră...



 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro