Vineri, 3 februarie 2023 - 12:22:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şi Răzvan Lucescu pune presiune pe Piţi


16 august 2014

Stadionul ”Ilie Oană” găzduieşte astăzi de la ora 21.00, partida dintre Petrolul şi Rapid. ”Primul Derby”, aşa cum este supranumit meciul de suporterii celor două echipe, are loc în etapa cu numărul a 4-a din Liga I.

La conferinţa premergătoare derby-ului, tehnicianul ”lupilor”, Răzvan Lucescu, a ţinut printre altele să sublinieze faptul că Adrian Mutu, unul dintre cei mai în formă fotbalişti ai ”găzarilor”, ar trebui convocat de selecţionerul Victor Piţurcă, pentru partida de pe 7 septembrie, contra Greciei (preliminariile CE 2016).

Victor Piţurcă  a anunţat, deocamdată, numele stranierilor convocaţi pentru partida pe care naţionala României o va disputa luna viitoare cu Grecia, în preliminariile pentru Campionatul European din 2016. După ce mai mulţi oameni importanţi din lumea fotbalului românesc şi-au exprimat opinia pro-Mutu la naţională (n.r. – Gheorghe Hagi, Ioan Mureşan, Dumitru Dragomir), iată că azi a venit rândul fostului selecţioner al României să facă lobby pentru ”Briliant”:

Întâlnirea dintre Grecia şi România e programată pe 7 septembrie, de la ora 21.45, la Pireu.

SURSA: SportNews.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Duo_best_gaz

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

Top articole
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 2 februarie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro