Vineri, 21 iunie 2024 - 11:47:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Proiectul Prahova Ploieşti apreciat de şefii AJP Prahova


28 decembrie 2018

Proiectul Prahova Ploieşti primeşte aprecierea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova. Preşedintele AJF Prahova, Silviu Crângaşu, i-a oferit o diplomă omului de fotbal Adrian Teodorescu, felicitându-l pentru "curajul de a reînfiinţa cel mai vechi brand din fotbalul prahovean"

Crângaşu demonstrează astfel că echipele private sunt dorite şi apreciate în competiţiile organizate de AJF Prahova.

Omul de fotbal Adrian Teodorescu a reînfiinţat echipa Prahova Ploieşti în luna august 2018, reuşind să aducă alături de el un lot de jucători foarte tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani.

Teodorescu revine în fotbal după un alt proiect de succes- Oţelul Larissa, demonstrând astfel că reuşeşte să facă fotbal la nivel profesionist la orice nivel.

Prahova Ploieşti a fost înfiinţată în 1915, sub conducerea lui J.Koppes, după desfiinţarea( redenumirea ) echipei United Ploieşti.

În chiar primul sezon, Prahova a câştigat Campionatul Naţional, iar după primul război mondial îşi reia activitatea alături de formaţiile bucureştene, participând la Campionatul Naţional în formula turneului final, cu campionatele de regiuni şi apoi de ligi, între anii 1919-1932. Performanţa sa majoră din această perioadă a fost câştigarea, în 1931, a campionatului Ligii de Sud, cu echipa formată din: Zaharescu, Barasch, N. Ionescu, Vasilescu, Müller, Dauché, Popescu, Obretcovici, Reingluber, Georgescu-Tarzan, I. Niculescu, Atanasiu. Din păcate pierde cu 2-3 în faţa lui U.D.R. Reşiţa şi ratează astfel şansa de a accede în semifinale.

Adrian Teodorescu este fost fundaş central la CSS Braşovia, FC Braşov, Poli Iaşi, Fortus Iaşi, Olimpia Rm. Sărat, Dunarea Galaţi, Gloria Buzău, Poiana Campina, Inter Sibiu, Mureşul Deva şi FC Gaszer (Ungaria),  Teodorescu este un personaj cunoscut în fotbal , acesta activând ca preşedinte la Dunărea Galaţi, Flacăra Moreni, Farul, Poiana Câmpina. În palmaresul lui Adrian Teodorescu sunt contabilizate peste 20 de promovări în diverse competiţii ale fotbalului prahovean.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro