Miercuri, 28 iulie 2021 - 8:12:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Româncele de aur!


14 mai 2012

catalina-ponorSandra Izbaşa, Cătalina Ponor şi Larisa Iordache au făcut senzaţie în finalele pe aparate la Campionatele Europene de Gimnastică

România a câştigat tot ce se putea în finalele pe aparate Campionatele Europene de gimnastică de la Bruxelles. Sandra Izbaşa, Cătălina Ponor şi Larisa Iordache au câştigat finalele în care s-au calificat, sărituri, bârnă, respectiv sol. În plus, Larisa şi Cătălina au câştigat şi medaliile de argint la bârnă şi sol.

Larisa Iordache şi Cătălina Ponor au schimbat locurile pe podium în finala de la sol. Larisa a devenit pentru prima dată campioană europeană la individual, iar Cătălina a câştigat medalia de argint. Medalia de bronz a fost câştigată, atât la sol, cât şi la bârnă, de britanica Hannah Whelan.

Cătălina Ponor a câştigat medalia de aur la bârnă, locul doi fiind ocupat de Larisa Iordache.

Sandra Izbaşa a câştigat finala probei de sărituri. Izbaşa a primit nota 14.900 la prima săritura şi 14.883 la a doua, cucerind medalia de aur cu media de 14.866.

Medalia de argint a revenit gimnastei Oksana Susovitina, din Germania, cu nota 14.683, iar pe locul trei s-a clasat Giulia Steingruber, din Elveţia, cu nota 14.624. Echipa feminină a României a câştigat, sâmbătă, medalia de aur la Campionatele Europene de gimnastică din Belgia.

Sandra Izbaşa, Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Raluca Haidu şi Diana Bulimar (foto sus) au adunat 176.288 puncte, faţă de 175.536 puncte ale Rusiei, câştigătoare a medaliei de argint şi 171, 430 ale Italiei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(54 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 iulie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro