Marţi, 13 aprilie 2021 - 11:04:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Bokila, afacere de două milioane de euro


9 iunie 2013

Jeremy Bokila are şanse minime să mai rămână la Ploieşti, însă oficialii câştigătoarei Cupei pot fi mulţumiţi că au realizat o afacere grozavă. După ce au activat clauza de transfer definitiv, conducătorii "lupilor" îl pot vinde pe golgheter pentru o sumă imensă.

S-a discutat până în prezent de interesul lui Dinamo Zagreb, Bologna, Rubin Kazan sau FK Krasnodar, însă acum interesată este şi Legia Varşovia.

Într-un articol intitulat "Bokila, noua ţintă a lui Legia Varşovia", jurnaliştii de la eurosport.onet.pl analizează în ce condiţii poate ajunge vârful congolez în prima ligă din Polonia.

"Legia s-a retras din cursa pentru semnătura lui Danijela Ljuboji şi caută un alt golgheter. Scouterii echipei din Capitală s-au oprit asupra unui jucător din prima ligă din România, Jeremy Bokila. Împrumutat în sezonul trecut de belgienii de la Zulte Waregem la Petrolul, fotbalistul este acum în proprietatea românilor, iar preţul său de transfer este de 2 milioane de euro. În vârstă de 24 de ani, Bokila a evoluat în 31 de meciuri pentru români, marcând 16 goluri şi fiind al doilea golgheter al echipei", notează sursa citată.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(117 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 aprilie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro