Vineri, 29 martie 2024 - 1:16:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Victor Piţurcă: I-aş da echipei nota 10 cu felicitări


8 septembrie 2012

romaniaSelecţionerul Victor Piţurcă a declarat, vineri seară, după victoria din meciul cu Estonia, scor 2-0, că le-ar da "notă 10 cu felicitări" fotbaliştilor echipei naţionale, considerând că aceştia au jucat foarte bine şi nu le-au dat nicio şansă adversarilor.

"I-aş da echipei nota 10 cu felicitări. Toţi au jucat foarte bine. Mă bucur pentru Marica că a reuşit să înscrie. Era foarte important ca el să reuşească să marcheze. A făcut un meci extraordinar. De altfel, toţi jucătorii au jucat foarte bine, cel puţin din vedere tactic. Jocul nostru s-a schimbat în bine în repriza a doua, când am început să jucăm dintr-o atingere, cu devieri. Atunci am început să le punem probleme. Marica parcă s-a trezit din pumni, pentru că în prima repriză s-a sufocat un pic", a spus Piţurcă, informează www.prosport.ro

Victor Piţurcă a precizat că îl bucură acest început cu succes al preliminariilor CM. "E o echipă naţionala tânără, nouă. E un nou început. Îmi doresc un stadion plin cu Andorra, mai ales că am început cu dreptul campania de calificare. Nu le-am dat nicio şansă jucătorilor estoni. Exact aşa am pregătit jocul, aşa mi-am dorit să ruleze, să nu le dăm nicio şansă. Au avut o singură fază mai periculoasă, în prima repriză, la o neatenţie a lui Goian. A fost totuşi o echipă dificilă, foarte bine pregătită din punct de vedere fizic, aţi văzut că Oper făcea sprinturi de câte 40-50 de metri în minutul 80. E un început cu dreptul care mă bucură, dar trebuie să rămânem la fel de concentraţi pentru meciul cu Andorra, să acumulăm 6 puncte şi să privim relaxaţi viitorul apropiat, unde vom întâlni o echipă de gradul 0, Olanda şi o echipă de gradul 1, Turcia. Practic, favoritele grupei", a adăugat tehnicianul.

El a menţionat că şi-ar fi dorit că Ungaria să aibă un meci mult mai dificil contra Andorrei, pe care a învins-o cu scorul de 5-0, în grupa D a preliminariilor CM-2014, din care face parte şi România.

Echipa naţională de fotbal a României a debutat, vineri, cu o victorie în preliminariile Cupei Mondiale din 2014, după ce a învins, scor 2-0 (0-0) în deplasare, reprezentativa Estoniei, într-o partidă disputată pe A. Le Coq Arena din Tallinn. Golurile partidei au fost marcate de Torje '55 şi Ciprian Marica '75.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro