Miercuri, 28 iulie 2021 - 7:19:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Ce şanse are Gigi Becali de a fi eliberat?


6 iunie 2013

Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Becali, a comentat decizia pe care Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a luat-o în cazul Valiza şi prezentat modul în care clientul său poate scăpa de închisoare la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).

 

Bogdan Vlad susţine ca Gigi Becali va scapa de condamnare la CEDO, deoarece magistratii din Romania ar fi încălcat o convenţie europeană.

 

"CEDO rămâne singura soluţie, iar şansele sunt uriaşe. România a ratificat în 2002 o conventie europeana care se refera la coruptie in sectorul privat, iar solutia este implementata si in codul penal. Daca stimulezi pe cineva pentru a-si face treaba mai bine nu constituie o fapta de coruptie, asa cum se intampla si in cazul nostru. Nu stiu cum cei mai buni judecatori din tara au putut sa ignore recomandarea Uniunii Europene", a spus Bogdan Vlad la GSP TV.

 

Avocatul a menţionat că Steaua nu va avea de suferit din cauza condamnării lui Gigi Becali pentru că instanţele sportive au luat deja o decizie irevocabilă în "Dosarul Valiza".

 

Gigi Becali a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani de inchisoare cu executare in "Dosarul Valiza". Finanţatorul stelist execută deja o condamnare de trei ani primita in "Dosarul Terenurilor".

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(31 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 iulie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro