Sâmbătă, 15 mai 2021 - 5:32:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Baschetbalistele din România, zdrobite în primul meci la Europene


14 iunie 2015

Ungaria şi România găzduiesc turneul final al Campionatelor Europene de Baschet, însă sportivele tricolore au debutat cu un eşec la Timişoara, scor 61-79, cu Muntenegru.

Cu toate că este un eveniment sportiv important, timişorenii nu s-au înghesuit în sala ”Constantin Jude”. Prestaţia echipei României nu a fost nici ea una strălucitoare, muntenegrencele, mari favorite, controlând jocul fără probleme.

Cea mai bună marcatoare a tricolorelor a fost Gabriela Mărginean, fosta jucătoare din WNBA bifând 18 puncte. De cealaltă parte, Jelena Dubljevici a marcat 15 puncte doar în primul sfert, încheind partida cu 19 puncte, însă în condiţiile în care a evoluat foarte puţin în a doua parte a meciului, începută de ex-iugoslave cu un avantaj de aproape 30 de puncte (51-22).

Muntenegru are deja două victorii, după ce a zdrobit şi Cehia (71-52), şi este ca şi calificată în faza a doua a grupelor.

De cealaltă parte, România trebuie să învingă, în această seară, tot la Timişoara, naţionala Ucrainei pentru a rămâne în cură. Ucrainencele au pierdut două meciuri: 55-79 cu Franţa şi 79-80 cu Cehia.

EuroBasket 2015 este găzduit de două oraşe din România – Timişoara şi Arad – şi de cinci din Ungaria: Debrecen, Gyor, Szombathely, Sopron şi Budapesta.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(232 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 13 mai 2021
Autentificare
stiriactuale.ro