Miercuri, 31 mai 2023 - 1:18:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Meci dramatic la Cornu! Înfrângere nemeritată pentru antrenorul Mihai Dinu!


6 octombrie 2018

Momente dramatice în derbyul Ligii A Prahova, dintre CS Cornu şi Petrolistul Boldeşti.

În minutul 10 al partidei, fundaşul celor de la Boldeşti, Sergiu Toader a suferit o ruptură de ligamente (cel mai probabil) şi a fost nevoie de chemarea ambulanţei pentru a-l transporta la spital, fotbalistul având dureri groaznice.

După reluarea partidei, meciul a fost unul tensionat, iar deşi gazdele au dominat clar, având numeroase ocazii, partida s-a terminat cu un nemeritat 1-2

Arbitrul Mădălin Marinescu l-a eliminat de pe banca tehnică pentru proteste nejustificate pe Nicu Vereu, delegatul celor de la CS Cornu, fost conducător al unor echipe precum Metalul Filipeşti sau Fortuna Câmpina.

Înfrângerea cu Petrolistul este una nemeritată pentru Mihai Dinu, antrenorul celor de la Cornu. De altfel, Dinu bifează o perfomanţă unică în fotbalul prahovean. Este în acelaşi timp antrenor principal al celor de la CS Cornu, dar şi antrenor secund al Gloriei Buzău.

În tribunele stadionului de la Cornu au fost aproximativ 300 de spectatori care l-au aplaudat minute în şir pe antrenorul Mihai Dinu şi i-au scandat numele. Momente unice, am putea spune, într-un meci din eşalonul judeţean. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Duo_best_gaz


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 30 mai 2023
Autentificare
stiriactuale.ro