Marţi, 19 martie 2024 - 12:16:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cosmin Moţi, erou şi în presa din întreaga lume


28 august 2014

Steaua a fost eliminată ruşinos din Liga Campionilor. Campioana României a pierdut la loviturile de departajare meciul cu Ludogoreţ, după ce Cosmin Moţi a apărat două lovituri de la 11 metri. Presa internaţională a tratat pe larg performanţa reuşită de bulgari, dar mai ales evoluţia lui Cosmin Moţi, care a fost eroul lui Ludogoreţ în meciul de la Sofia.

Englezii de la Daily Mirror îl compară pe Moţi cu portarul sud-african Bruce Grobbelaar. "Şi pentru toate acestea, noi, aici la Mirror Footbal, te salutăm pe tine, sir", i-au scris în încheiere cei de la mirror.co.uk lui Moţi.

Nemţii de la Bild au titrat: "Ucigaşul de la penalty-uri". Şi cei de la uk.eurosport.yahoo.com au scris despre acest meci, mesajul din încheiere lăsând să se înţeleagă că peste câţiva ani se poate face un film despre acest eveniment: "Singura întrebare care se pune acum este cine ar trebui să interpreteze rolul lui Moţi la Hollywood". "Cosmin Moţi erou" au scris simplu italienii de la Gazzetta dello Sport.

Spaniolii de la MundoDeportivo au relatat performaţa bulgarilor în faţa Stelei: "Cosmin Moţi, fundaşul central al lui Ludogoreţ, a apărat două penalty-uri şi şi-a calificat echipa în Liga Campionilor"

"Moţi a apărat două penaltyuri şi a trimis-o pe Ludogoreţ în grupele Ligii Campionilor", a titrat goal.com.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro