Joi, 25 aprilie 2024 - 2:52:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Daniel Chirţă, "Legenda Lupilor", împlineşte 45 de ani!


24 martie 2019


Câştigător al Cupei României, în 1995, cu Petrolul Ploieşti, campion al României cu Rapid Bucureşti şi al Ucrainei cu Sahtior Donetk,  Daniel Chiriţă, fotbalistul de legendă al Lupilor Galbeni împlineşte, astăzi, 45 de ani.

Daniel Chiriţă s-a lansat în fotbal la Petrolul, pentru care a evoluat, de-a lungul timpului, în zece sezoane. În campionatul României a mai trecut pe la U Craiova, Rapid sau UTA, dar a avut şi câteva experienţe la nivel internaţional, pe la echipe precum Şahtior, Zenit sau Metalist Harkov. S-a retras din fotbal în urmă cu un an, chiar de la Petrolul, când echipa era în Liga 3.

La nivelul primei reprezentative, Daniel Chiriţă a fost convocat de 7 ori. Una dintre ele a avut loc sub mandatul lui Gică Hagi, la începtul anilor 2000.

Daniel Chiriţă nu a pus ghetele în cui, nici la vârsta de 45 de ani, jucând ca fundaş central în echipa sa Petrolul 95. De altfel, Chiru va fi pe teren şi astăzi, de la ora 11.00. Petrolul 95 întâlnind în etapa a 19 a a Ligii A, CSO Tricolorul Breaza.

Echipa Stiri Actuale îi urează lui Chiru un sincer "La mulţi ani"!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro