Miercuri, 7 iunie 2023 - 2:48:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Suporterii Petrolului, acces gratuit pe stadionul din Ghermăneşti, la meciul cu Spotul Snagov, din Cupa României!


10 septembrie 2019

Suporterii Petrolului vor avea acces gratuit pe stadionul din Ghermăneşti, la meciul din Cupa României, cu Sportul Snagov, formaţie manageriată de ploieşteanul Vivi Răchită.

"În urma discuţiilor purtate de unul dintre reprezentanţii Peluzei I Ilie Oană cu oficialii  clubului Sportul Snagov, intrarea pentru suporterii ploieşteni va fi GRATUITĂ.

Pe această cale ne dorim să ne arătăm indignarea faţă de lipsa de reacţie a conducerii Petrolului Ploieşti atunci când a fost vorba ca preţul biletului să fie de 30 lei.

Sperăm să nu fie vorba despre anumite interese ale oficialilor FC Petrolul Ploieşti care ne-au ajuns la ureche, ci doar o lipsă de reacţie.

În speranţa că vom fi reprezentaţi pe viitor de conducerea clubului nostru cu mai mult interes, Peluza I Ilie Oană face apel către suflarea petrolistă să vină într-un număr cât mai mare la acest meci,incepand cu ora 16:30 pe stadionul din Ghermăneşti ce serveşte drept casă pentru adversari. Să ne încurajăm cu drag jucătorii şi să îi purtăm către o nouă victorie!

Hai Petrolul !",
este anunţul făcut de suporterii din Peluza 1 Ilie Oană, pe pagina oficială de Facebook a grupării.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Duo_best_gaz


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 6 iunie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro