Miercuri, 1 decembrie 2021 - 11:36:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Mircea Rednic va părăsi Petrolul


1 mai 2015

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Mircea Rednic, a declarat, joi seară, după înfrângerea din meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-2, că nu va mai continua la gruparea prahoveană din vară şi a precizat că oficialii clubului au stabilit numele viitorului tehnician.

"Jocul s-a decis în ultimele zece minute, în momentul în care am fost nevoit să-l schimb pe Peteleu. Păcat, pentru că până în minutul 80 am avut o posesie bună, ne-am creat ocazii de a marca. În ultimele zece minute ne-am bătut joc. Au fost greşelile noastre, i-am adus în joc. Diferenţa a fost făcută de schimbări. Mă deranjează declaraţiile jucătorilor mei care spun că nu mai au motivaţie. Nu meritam să pierdem, un rezultat de egalitate era mai echitabil. Nu o să-mi dau demisia, suntem pe locul trei. Nu voi mai continua la Petrolul din vară, nu mi-au acceptat câteva clauze. Au stabilit viitorul antrenor, m-au întrebat şi pe mine pe cine să numească. Eu i-am propus pe Valentin Sinescu şi Mihai Teja", a spus Rednic, potrivit Mediafax.

Echipa Astra Giurgiu a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a XXIX-a a Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Seto '83 şi Alibec '86, în timp ce pentru gazde a înscris Tamuz, în minutul 52, din penalti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(356 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adi Deseuri Prahova

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 noiembrie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro