Joi, 28 martie 2024 - 8:26:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Simona Halep, în semifinale la Indian Wells!


15 martie 2018

Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari, miercuri, după ce a învins-o pe croata Petra Martic, cu 6-4, 6-7 (5), 6-3

Numărul 1 WTA s-a calificat după o partidă complicată cu Petra Martic, jucătoarea din Croaţia aflată pe locul 51 în ierarhia mondială. Simona a deschis meciul cu un break şi şi-a păstrat avantajul până în finalul primului set, încheiat cu 6-4.

Setul al doilea a început mai bine pentru jucătoarea din Croaţia. Martic a reuşit prima break-ul şi a dus scorul la 3-0. Halep a reuşit să îi spargă serviciul adversarei şi a egalat la 5, însă a pierdut setul la tie-break.

În "decisiv", jucătoarea din Croaţia a condus din nou cu 3-1, însă de acolo Simona a reuşit să câştige cinci game-uri consecutive şi s-a impus după un meci de două ore şi 24 de minute.

6-4, 6-7, 6-3 a fost scorul final în favoarea Simonei Halep, care este la un singur meci de o nouă finală la Indian Wells.

Odată cu eliminarea Carolinei Wozniacki, numărul doi mondial, Simona Halep nu doar că îşi va consolida primul loc în ierarhia WTA. Sportiva noastră e în acest moment marea favorită să se impună la Indian Wells

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro