Marţi, 19 martie 2024 - 9:25:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fanii cer demisia lui Cristi Vlad, preşedintele Petrolului Ploieşti!


28 iunie 2018

Într-un comunicat de presă devenit viral pe  reţelele de socializare, suporterii Petrolului  din Peluza I Ilie Oană cer, public, demisia lui Cristi Vlad,preşedintele clubului de fotbal, acuzându-l că a uitat promisiunile făcute.

Publicăm integral comunicatul de presă:

Încă de la începutul acestui comunicat de presă, Peluza I Ilie Oană ţine să mulţumească tuturor celor care s-au implicat activ şi care au făcut posibil ca proiectul fotbalistic ”Petrolul Ploieşti” să fie unul de succes într-un timp foarte scurt. Fără sprijinul celor care au contribuit financiar încă din Liga a IVa, fie ei suporteri, sponsori sau parteneri-finanţatori, cu siguranţă echipa noastră de suflet se zbătea şi acum prin Liga a IVa sau Liga a IIIa.
Împreună am construit un proiect sănătos, iar partenerul-finanţator al Petrolului Ploieşti a înţeles că suporterii ploieşteni au un rol important în structura de conducere a acestui club.

Desigur! Şi noi ne-am înţeles rolul pe care îl avem şi faptul că puterea decizională aparţine în cea mai mare măsură celui care finanţează acestui club. Concret, noi doar supraveghem ca activitatea clubului să nu aibă de suferit aşa cum a avut-o în perioada Bercea sau Capră. Ne dorim doar să avem un club curat, în care dialogul între cei care gestionează activitatea Petrolului Ploieşti, partenerul-finanţator şi noi să fie unul deschis şi bazat pe încredere.

Din păcate, Cristian Vlad, cel pe care Peluza I Ilie Oană l-a susţinut pentru a ocupa funcţia de preşedinte al clubului, a înţeles greşit care este rolul lui la Petrolul Ploieşti. A uitat că în momentul în care am pornit împreună la acest proiect că şi-a asumat să fie punctul de legătură între noi şi club.

În şedinţa de astăzi a Comitetului de Conducere al ACS Petrolul 52, Peluza I Ilie Oană i-a lansat preşedintelui Cristi Vlad o serie de întrebări la care cu siguranţă orice iubitor al clubului galben-albastru aşteaptă un răspuns. Din nefericire, preşedintele Cristi Vlad a ales să refuze să răspundă la întrebările noastre şi să ne sfideze.
În acest moment Peluza I Ilie Oană nu mai vede în Cristi Vlad acel punct de legătură între noi şi club. Drept urmare solicităm public ca partenerul finanţator să îl demită sau să îşi depună el DEMISIA.

Peluza I Ilie Oană aşteaptă în continuare un răspuns la întrebările pe care le-am pus în cadrul Comitetului de Conducere.

Iată întrebările:

1) Ce buget avem pt sezonul de Liga a IIa?
2) De ce nu schimbăm oficial denumirea în “Fotbal Club Petrolul Ploieşti “ ?
3) Câte grupe de copii ne trebuie pentru Liga a IIa şi pentru prima ligă dacă promovăm?
4) Cine se va afla la conducerea Centrului de Copii şi Juniori?
5) Clubul poate asigura în acest moment din punct de vedere financiar activitatea CCJ ?
6) În afară de Veolia vom mai avea şi alţi sponsori sau alţi parteneri finanţatori?
7) Dacă promovăm, rămânem în forma actuală de organizare ca şi club sau facem o societate pe acţiuni sau altceva ?


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro