Marţi, 19 martie 2024 - 9:44:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


EXCLUSIV Candidatură supriză pentru postul de director al CSM Ploieşti!


9 iunie 2018

Omul de fotbal Adrian Teodorescu este interesat de postul de director al CSM Ploieşti. Surse din apropierea CSM ne-au povestit că Teodorescu a mers la clubul sportiv pentru a studia documentaţia de concurs.

Astfel, în concursul pentru postul de director al CSM devine unul interesant, mai ales că până acum singurele candidaturi posibile erau cele ale lui Silviu Crângaşu (actualul director interimar al CSM) şi Cristi Nica (fost director al CSM).

Apariţia lui Teodorescu în preajma CSM este surprinzătoare, mai ales că omul de fotbal părea a se fi îndreptat, în ultima perioadă, spre o carieră politică.

Din punct de vedere sportiv, Teodorescu are un CV interesant: peste 400 de meciuri ca fotbalist în Liga a 2a, preşedinte al 18 cluburi sportive. Numele său este legat de echipe de tradiţie din fotbalul românesc şi amintim doar : Dunărea Galaţi, Flacăra Moreni, Poiana Câmpina, Farul Constanţa sau Astra Ploieşti. În CV-ul lui Teodorescu găsim două promovări în Liga 1: (Astra Ploieşti şi Corona Braşov) şi trei promovări în Liga a 2 (Astra Ploieşti, Poiana Câmpina şi Corona Braşov)

Este singura persoană din România declarată persona non grata de către Federaţia Română de Fotbal, iar anul acesta, la alegerile pentru şefia FRF a şocat anunţând că a pariat că va câştiga Răzvan Burleanu. Burleanu a câştigat un nou mandat de preşedinte al FRF, iar Teodorescu şi-a rotunjt conturile cu o sumă frumuşică obţinută din pariuri.

Rămâne de văzut ce va conţine proiectul de management pe care-l va depune pentru şefia CSM Ploieşti şi dacă va reuşi să dea peste cap actualele pronosticurile.

Concursul de director al CSM Ploieşti va avea loc în două etape: până pe 3 iulie se primesc candidaturile, iar pe data de 9 iulie va avea loc interviul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro