Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 6:28:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova Ploieşti-Viitorul Ceptura: 2-0, după un meci interzis cardiacilor!


28 octombrie 2018

Spectacol fotbalistic. Ocazii multe...Două goluri înscrise în poarta ocupantei locului 1 în Liga C Seria Mizil.

S-a întâmplat pe Stadionul Strejnicu, acolo unde Prahova Ploieşti a întâlnit Viitorul Ceptura, într-un meci pe care mulţi îl considerau că va fi un dezastru pentru fotbaliştii lui Adrian Teodorescu.

Tinerii de la Prahova au fost încurajaţi înainte de debutul partidei de legenda Lupilor Galbeni, Daniel Chiriţă. Kiru le-a adus noroc, iar prahovenii au intrat pe teren cu un moral de zile mari, convinşi că pot produce o surpriză.



Şi au produs-o! Oaspeţii de la Ceptura veneau cu aroganţa celor aflaţi pe locul 1 în clasament, cu certitudinea a 6 victorii consecutive şi le promiseseră tinerilor de la Prahova "minim cinci goluri!"

Dar socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea de la târg, iar fotbaliştii de la Prahova Ploieşti au prins o zi senzaţională şi au demontrat că nimeni nu le stă în cale! Nici măcar liderul seriei!

Prima repriză le-a arătat tuturor că puştii de la Prahova încep să conteze, s-au sudat ca echipă şi ştiu să se completeze unul pe celălalt într-un joc demn de echipele profesioniste.

Nu putem să nu amintim de ratările uriaşe ale lui Sebi Solomon sau ale lui Răzvan Brotac. Sebi, atacantul urmărit de U Cluj, şi-a spălat păcatele înscriind în minutul 20 un gol senzaţional după un şut de la 20 de metri, care l-a lăsat mut pe portarul celor de la Ceptura.

Deşi mult mai experimentaţi şi sudaţi ca echipă, oaspeţii de la Ceptura au trebuit să plece la pauză conduşi cu 1-0 de  echipa pe care o consideraseră o...glumă.

Iar gluma a continuat şi în repriza a doua, când cei de la Ceptura au avut câteva ocazii spectaculoase, toate oprite de senzaţionalul portar al celor de la Prahova: Adrian Ştefănoiu.

Dar în ciuda ocaziilor cepturenilor, Prahova Ploieşti a mai marcat odată, prin Romi Coarfă care a adus un 2-0 pe tabela de marcaj după un gol superb. Şi cea de a doua repriză a fost plină de ratările lui Sebi Solomon şi ale lui Răzvan Brotac, dar de această dată ocaziile nu s-au mai răzbunat, iar partida s-a terminat 2-0

Elevii lui Adrian Teodorescu au demonstrat că au devenit o echipă care contează în fotbalul prahovean. Şi pentru că toţi trebuie aplaudaţi vă spunem numele lor:

Adrian Ştefănoiu (portar)
Adrian Metea
Dani Ene
Romi Coarfă
Mădălin Stoica
Costică Ilie
Alexandru Dumitrescu(veteranul echipei la 28 de ani ai săi)
Sebastian Solomon
Darius Tache
Răzvan Brotac (căpitanul echipei)
Alin Gheorghe
Rezerve
Costin Bunescu
Alin Coţofană
Răzvan Toma
Alexandru Anghel

Etapa viitoare Prahova Ploieşti va juca în deplasare la Speranţa Olari











 



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro