Vineri, 3 mai 2024 - 11:43:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Lucas Chighvaria, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul naţional de judo


22 aprilie 2024

Clubul de judo CSM Ploieşti continuă să scrie istorie în lumea sportului, cu performanţe notabile ale tinerilor săi judoka în cadrul competiţiilor naţionale.

În ultima competiţie de amploare desfăşurată la Sala Sporturilor „Olimpia” din Arad, Finala Campionatelor Naţionale Individuale de Judo pentru Juniori şi Copii, reprezentanţii clubului au obţinut rezultate de excepţie.

Lucas Chighvaria, un tânăr talentat la vârsta de "U13", a devenit campion naţional în categoria de greutate "-46 kg", aducând astfel încă o medalie de aur pentru CSM Ploieşti. Performanţa lui impresionantă demonstrează nu doar abilităţile sale, ci şi calitatea pregătirii şi susţinerea oferite de clubul său.

În acelaşi timp, Clara Sonia Mare a strălucit şi ea, obţinând titlul de vicecampioană naţională la categoria "U15", în greutatea de "-44 kg", consolidând astfel poziţia CSM Ploieşti în elita judoului românesc la nivel juvenil.

De asemenea, ceilalţi judoka de la CSM Ploieşti au reprezentat cu mândrie clubul în competiţie, ocupând poziţii onorabile în clasamentul general şi demonstrând angajamentul lor faţă de sport şi echipă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 2 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro