Marţi, 19 martie 2024 - 11:31:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO/VIDEO Înfrângere nemeritată! Viitorul Pandurii Tg Jiu- Sportul Snagov 2-1. Juniorul Raul Bucur-90 de minute pe teren!


3 august 2019

Viitorul Pandurii Tg. Jiu - Sportul Snagov 2-1 (Rusu 30, Hăjmăşan 65/ Poştoarcă 73)

Vivi Răchită a debutat cu înfrângere nemeritată la întoarcerea la Sportul Snagov. Aspectul jocului şi numărul de ocazii ( opt ocazii, două bări, trei ratări din poziţie singur cu portarul) au demonstrat că Răchită are un cuvânt greu de spus în Liga a 2 a.

Aşezaţi perfect în teren, oaspeţii au respectat întocmai indicaţiile managerului-antrenor şi doar ghinionul i-a ţinut departe pe elevii lui Răchită de a pleca acasă cu măcar un punct.

Am remarcat debutul perfect al lui Raul Bucur (FOTO) , junior născut în 2002, transferat cu doar două zile în urmă de la Petrolul Ploieşti. La 16 ani şi 7 luni a debutat ca titular în Liga a 2 a, datorită viziunii lui Vivi Răchită şi a gândirii pozitive a lui Marius Stan, care au decis că este mult mai bine să joci titular la Liga a 2 a, decât să fi rezervă şi să prinzi din când în când câte 10 minute de meci la Petrolul. Evoluţia lui Bucur demonstrează că Răchită rămâne unul dintre cei mai buni manageri din fotbalul românesc. Nu ştim care antrenor ar fi avut încredere ca după doar câteva antrenamente să îi acorde unui junior 90 de minute de joc. Iar atitudinea lui Răchită îl diferenţiază clar de un alt antrenor-vicepreşedinte.... Răchită are fler şi simte din prima cine are calităţi reale de fotbalist şi cine este propulsat în faţă de relaţiile...mamelor...

Suntem convinşi că la un moment dat Vivi Răchită va reveni la Petrolul, iar abia atunci copiii şi juniorii Lupilor Galbeni vor avea o şansă în fotbal.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro