Vineri, 29 martie 2024 - 9:47:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Angajaţii Rapidului îl regretă pe Copos


20 august 2013

Unul dintre noii şefi ai Rapidului, Nicolae Cristescu, a preluat echipa cu promisiuni de mărire şi cu asigurări că situaţia financiară va fi una stabilă de acum încolo. Omul de afaceri a plătit o parte din restanţe, după care a transferat câţiva fotbalişti importanţi, care să dea un plus de valoare echipei ce tocmai reuşise să se menţină în Liga I. Decizia TAS a dat însă peste cap tot planul lui Cristescu, care s-a declarat incapabil să mai suporte cheltuielile pe care s-a angajat să le facă la începutul sezonului.

În aceste condiţii, starea de fapt din Giuleşti a atins din nou un prag critic. Angajaţii se plâng că nu şi-au mai încasat salariile de pe ultimele patru luni, în ciuda promisiunilor lui Cristescu. Şeful giuleştean a afirmat în apariţiile sale televizate că toate plăţile sunt la zi, dar atât jucătorii, cât şi membrii staff-ului şi angajaţii de la ProRapid au în continuare de primit restanţe pe perioade la fel de mari ca pe vremea lui Copos.

În plus, aceştia au mărturisit că declaraţiile conducătorului le-au creat necazuri acasă: "Ne întreabă familiile unde sunt banii ăia de care vorbea domnul Cristescu şi nu suntem crezuţi când răspundem că nu i-am văzut până acum. S-a ajuns ca unii dintre noi să îl dorească înapoi pe domnul Copos, parcă era mai bine pe vremea lui. Singura diferenţă dintre cei doi şefi este că unul avea bani, dar nu dădea, iar celălalt spune că dă, dar nu are de unde".

Salariile angajaţilor de la ProRapid sunt cuprinse între 700 şi 1.500 de lei, sume infime pentru un club care susţine că aspiră să revină în topul fotbalului românesc. În schimb, singurii bani investiţi în club de noii conducători, Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir, sunt cei 200.000 de euro primiţi de la LPF, ca parte cuvenită din drepturile de televizare. Dumitru Dragomir solicită însă înapoi şi această sumă, după retrogradarea Rapidului în liga secundă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro