Vineri, 29 martie 2024 - 11:08:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prezentarea oficială a lui Adrian Mutu


13 ianuarie 2014

FC Petrolul Ploieşti anunţă prezentarea oficială a lui Adrian Mutu, care va avea loc marţi, 14 ianuarie, la stadionul ”Ilie Oană”, după următorul program:

ora 17.00 – Conferinţa de presă

ora 18.00 – Prezentarea oficială pe gazon

Intrarea spectatorilor va fi liberă şi se va efectua doar la Tribunele 0 si 1, cu accesul pe la porţile Tribunei 1 Est, respectiv Vest.

Spectatorii vor putea urmări, începând cu ora 17.00, în direct, pe cele două tabele video ale stadionului, întreaga transmisie Dolce Sport, ce va cuprinde atât conferinţa de presă, cât şi imagini inedite cu Adrian Mutu, inclusiv din vestiar.

Drepturile de televiziune pentru acţiunile la care participă Adrian Mutu în ziua de 14 ianuarie (conferinţa de presă şi prezentarea oficială) au fost cedate, în exclusivitate, canalului Dolce Sport. Celelalte televiziuni vor avea acces în sala de conferinţă, dar nu o vor putea transmite în direct. Pentru activităţile din incinta stadionului vor avea acces doar cameramanii Dolce Sport şi fotoreporterii. Celelalte televiziuni interesate să preia imagini cu Adrian Mutu pe gazon pot lua legătura cu deţinătorul de drepturi (Dolce Sport).

 

www.fcpetrolul.ro

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro