Luni, 12 aprilie 2021 - 6:36:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Debut perfect pentru Simona Halep la Roma


13 mai 2015

Câteva sute de spectatori au asistat la debutul Simonei Halep pe zgura de la Roma. Românca s-a impus categoric, scor 6-3, 6-0, bucurându-se de primele aplauze după două săptămâni.

Simona Halep, care venea după două eşecuri consecutive pe zgură – suprafaţa ei preferată -, a avut câţiva demoni de înfruntat azi în timpul partidei cu americanca de pe locul 45 în lume.

Riske, o americancă cu un singur titlu WTA în CV şi fără nicio victorie notabilă în acest sezon, părea să nu fie tocmai un adversar riscant pentru Simona Halep. S-a dovedit a fi chiar adversarul ideal pentru orgoliul rănit al româncei, care şi-a arătat clasa încă din start.

Riske a profitat de ezitările Simonei, încă nesigură după înfrângerile cu daneza Caroline Wozniacki, în semifinalele de la Stuttgart, şi cu franţuzoaica Alize Cornet, la Madrid.

Americanca a pus câteva probleme în debutul partidei, suficient cât să capteze atenţia numărului 2 mondial. Când şi-a activat armele, Simona a zburat pe teren şi s-a desprins la 5-1. A slăbit, însă, din nou ritmul, iar Riske a revenit în set, câştigând două game-uri la rând. Simona a răspuns puternic, cu încrederea unei campioane, şi a închis prima manşă la 6-3.

În setul doi, românca şi-a arătat clasa. A câştigat toate cele şase game-uri. Şi-a dominat adversara la toate capitolele şi a greşit foarte puţin. A fost un debut excelent pentru moralul româncei.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(334 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 aprilie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro