Marţi, 19 martie 2024 - 8:55:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cosmin Iancu: pariul cu fotbalul câştigat de un preşedinte inspirat


25 noiembrie 2019

Cosmin Iancu este la 20 de ani un fotbalist extrem de talentat, dar în fotbalul prahovean este mult mai cunoscut ca fratele cel mic al lui Daniel Iancu, de la CS Blejoi.

Cosmin a avut ghinionul ca în urmă cu un an şi jumătate să îşi rupă piciorul. Activitatea lui fotbalistică a fost oprită şi nimeni nu mai îi dădea vreo şansă de a reveni pe terenul de fotbal.

Există în fotbalul prahovean, un preşedinte care ştie să ofere şanse unui jucător talentat. Adrian Teodorescu, preşedintele Prahova Ploieşti, l-a chemat pe Cosmin alături de echipa sa. În urmă cu trei etape, Teodorescu i-a oferit lui Cosmin Iancu şansa de a-şi demonstra calităţile fotbalistice, l-a prezentat băieţilor de la Prahova chiar în ziua meciului cu Gherghiţa şi l-a folosit ca titular în acel meci.

Cosmin nu a irosit şansa primită, a jucat foarte bine şi în meciul de la Iordăcheanu, iar duminică în meciul cu CS Brazi a reuşit golul victoriei (4-3) în minutul 89 al partidei

Este de remarcat talentul tânăruli jucător care deşi a stat pe bară 18 luni, a demontrat o condiţie fizică de invidiat, reuşind să joace impecabil 90 de minute. Trebuie remarcată şi experienţa, ochiul de scouter şi valoarea unui preşedinte experimentat care ştie să recunoască un fotbalist adevărat.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro